023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heel Nederland wordt op dit moment zowel persoonlijk als zakelijk geconfronteerd met de gevolgen van het Coronavirus. Natuurlijk hopen wij dat u en uw omgeving gezond zijn en dit ook blijven. Daarnaast hopen wij dat de maatregelen zo min mogelijk consequenties hebben voor uw bedrijfsvoering. Tot onze spijt zien wij dat het verplicht tijdelijk sluiten van ondernemingen leidt tot inkomstenverlies en liquiditeitskrapte. Heeft u uw zakelijke verzekeringen afgesloten via Elswout? Wij kunnen u misschien wel helpen!

Verlengde betalingstermijn

Samen met onze partner Van der Roest (VDRD) uit Huizen bieden wij u een verlengde betalingstermijn aan. Om hiervoor in aanmerking te komen gelden de volgende voorwaarden:

  • U dient zelf het verzoek tot een verlengde betalingstermijn schriftelijk in te dienen.
  • De verlengde betalingstermijn geldt uitsluitend voor onze zakelijke relaties.
  • De verlengde betalingstermijn is alleen van toepassing op de te betalen premie over de maanden maart en april 2020.
  • U heeft geen openstaande premies van vóór 1 maart 2020.
  • Er dient sprake te zijn van liquiditeitskrapte direct gerelateerd aan de Coronacrisis.

U kunt uw verzoek schriftelijk indienen via info@elswoutgroep.nl. Wij zullen samen met VDRD de bovengenoemde voorwaarden toetsen en vervolgens beoordelen of uw verzoek wordt ingewilligd en voor welke periode. Wij laten dit zo snel als mogelijk aan u weten. Heeft u nog vragen? U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 023 – 751 00 00.

George Linck

George Linck

Partner & Zakelijk schadeadviseur

George is vanaf 1989 werkzaam in de branche. Begonnen als accountmanager schade bij een verzekeraar en vanaf oktober 1998 gestart bij Vischjager AssurantieGroep (rechtsvoorganger van Elswout). In 2002 is hij George mede-eigenaar geworden van Elswout Assurantiegroep. Het leukste aan zijn functie vindt hij het contact met en adviseren van klanten. Ook het ondernemerschap en contact met andere ondernemers vindt George erg leuk. Buiten zijn werk sport hij graag en geniet hij van de sport van zijn kinderen.