023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Bedrijfsschadeverzekering

 

Een bedrijfsschadeverzekering moet worden gezien als een aanvullende verzekering op uw opstal- en inventarisverzekering. Het dekt vaste kosten en omzetderving als gevolg van calamiteiten. Het vangt het grootste deel van uw vaste, doorlopende kosten op wanneer u als gevolg van schade tijdelijk wordt belemmerd in uw bedrijfsvoering.

Met een bedrijfsschadeverzekering waarborgt u de continuïteit van uw bedrijf in geval van brand of andere calamiteiten. Wilt u weten verzekering het beste bij uw situatie past? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend adviesgesprek bij u op het bedrijf. Uw manier van werken en de benodigde apparatuur zijn namelijk van invloed op de beste verzekering voor uw bedrijfssituatie.

Wij bieden u graag een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

Als bedrijfseigenaar wilt u de continuïteit van uw bedrijf zoveel mogelijk zeker stellen. U wilt verzekeringen die zich toespitsen op:

Het Elswout Zorgeloospakket

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Bedrijfseigenaren. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadebehandeling
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Bedrijfseigenaren, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.