023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Elswout Zorgeloospakket Ondernemers

Het Zorgeloospakket Ondernemers van Elswout zorgt er voor dat u niet over- of onderverzekerd bent en minder premie betaalt. Het pakket wordt voordeliger naarmate u meer verzekeringen er in onderbrengt.

Laat ons eens kijken naar de polissen van uw verzekeringen om te kijken hoeveel u kunt besparen door bij ons een Zorgeloospakket Ondernemers af te nemen.

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom werken wij met pakketten waarin u aan elkaar gerelateerde verzekeringen kunt onderbrengen. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting bij combinaties
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadebehandeling
  • Eén aanspreekpunt, Elswout AssurantieGroep

Zorgeloos goed verzekerd zijn!

Hoe meer rubrieken u opneemt in uw Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan het formulier onder aan de pagina volledig in.

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Velden met een * zijn verplicht

Elswout Zorgeloospakket Ondernemers

Het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers wil ik als volgt samenstellen:
(Meerdere keuzes mogelijk, minimaal drie om voor ons pakket in aanmerking te komen)

 

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Wij zullen tot en met 6 april 2020 geen fysieke gesprekken/afspraken meer voeren met onze relaties. De eerder ingeplande gesprekken/afspraken zullen waar mogelijk telefonisch worden afgehandeld of op een ander moment worden ingepland. Wij zullen hier zo snel als mogelijk contact met u over opnemen.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 023 - 751 00 00. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Elswoutgroep