023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Arbeidsongeschiktheid

Uiteraard gaat u er vanuit dat het u niet overkomt. Toch kan het wel degelijk gebeuren dat u ‘geveld’ wordt door een ziekte of ongeval. De fysieke gevolgen kunnen er dan wellicht voor zorgen dat u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. Sinds 1 januari 2006 is de WIA van kracht, de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen. Zoals de naam al aangeeft staat “werken naar vermogen” centraal. Ofwel: het gaat niet meer om wat u niet kan……maar om wat u nog wel kunt. Als u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt, kan dat zorgen voor een flinke financiële achteruitgang. Zeker als uw werkgever geen aanvullende verzekering voor u heeft afgesloten of wanneer uw inkomen boven de loongrens ligt (in 2018 € 54.617,-).

Wij bieden u graag een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Check dan onze AOV-dienstverlening zoals deze beschreven staat in de onderstaande documenten of neem contact met ons op.

Elswout Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Doe de APK!

Regelmatig komen we ze nog tegen: arbeidsongeschiktheidsverzekeringen die aan de start van het ondernemerschap zijn afgesloten, met een lange wachttijd, een minimaal verzekerd bedrag en een eindleeftijd die nog gebaseerd is op de oude AOW-leeftijd van 65 jaar. Om het u makkelijk te maken hebben wij een checklist ontwikkeld die u erbij helpt om uw huidige verzekering te controleren.

Wij bieden onze klanten 1 keer per jaar een zogenoemde ‘Algemene Periodieke Keuring’ aan. Samen met u zullen wij beoordelen of uw verzekering nog wel aansluit bij uw huidige situatie en op welke wijze deze (al dan niet na keuring) aangepast kan worden. 

Wilt u zelf een eerste check doen? Maak dan gebruik van de onderstaande checklist. 

Checklist voor uw arbeidsongeschiktheidsverzekering

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Het Elswout Zorgeloospakket

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.