023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Arbeidsongeschiktheid

Uiteraard gaat u er vanuit dat het u niet overkomt. Toch kan het wel degelijk gebeuren dat u ‘geveld’ wordt door een ziekte of ongeval. De fysieke gevolgen kunnen er dan wellicht voor zorgen dat u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt. Sinds 1 januari 2006 is de WIA van kracht, de Wet Werk en Inkomen naar Arbeidsvermogen. Zoals de naam al aangeeft staat “werken naar vermogen” centraal. Ofwel: het gaat niet meer om wat u niet kan……maar om wat u nog wel kunt.

Als u geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt, kan dat zorgen voor een flinke financiële achteruitgang. Zeker als uw werkgever geen aanvullende verzekering voor u heeft afgesloten of wanneer uw inkomen boven de loongrens ligt (in 2018 € 54.617,-).

Wij bieden u graag een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Velden met een * zijn verplicht

Elswout Zorgeloospakket Ondernemers

Het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers wil ik als volgt samenstellen:
(Meerdere keuzes mogelijk, minimaal drie om voor ons pakket in aanmerking te komen)

 

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Het Elswout Zorgeloospakket

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.