023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Lijfrenteverzekering

Met een lijfrenteverzekering kunt u op een flexibele manier zelf uw oudedagsinkomen aanvullen. Hoe u spaart bepaalt u zelf; dat kan via een renterekening, obligaties, aandelen of elke mogelijke combinatie. Een lijfrenteverzekering is een verzekering waarvoor een periodieke of eenmalige (koopsompolis) premie wordt gestort en die op een vooraf overeengekomen datum tot uitkering komt. De uitkering bestaat uit een periodieke `lijfrente`. Deze kan gelden voor een bepaalde periode of voor onbepaalde tijd, namelijk zolang het `lijf` in leven is. Sparen via een lijfrente is fiscaal aantrekkelijk omdat u de betaalde lijfrentepremies van uw belastbaar inkomen mag aftrekken. De uit te keren lijfrentes op de pensioendatum worden (in de regel) tegen een lager tarief belast. U geniet hierdoor een flink belastingvoordeel.

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Het Elswout Zorgeloospakket

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.