023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Overlijdensverzekering voor ondernemers

 

Wanneer u als ondernemer plots komt te overlijden is dat niet alleen een trieste gebeurtenis voor uw naasten, maar heeft het ook grote gevolgen voor uw bedrijf. Een overlijdensverzekering voor ondernemers biedt in zo’n geval de eerste financiële zekerheid voor de betrokkenen. Deze verzekering keert een van tevoren vastgesteld bedrag uit aan uw nabestaanden, uw zakelijke partners of aan de onderneming. Hiermee stelt u zeker dat de achterblijvers niet in financiële problemen komen en zorgt u ervoor dat de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd is.

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Het Elswout Zorgeloospakket

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.