023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Pensioen Advies voor DGA

Uw pensioendatum lijkt nog ver weg, maar heeft u uw pensioen eigenlijk wel goed geregeld? Uiteraard is het verstandig daar goed naar te kijken, zeker wanneer u nog volop in het leven staat. Alles wat u nu doet heeft invloed op uw latere pensioen. In Nederland heeft vrijwel iedereen na zijn 67ste recht op een AOW-uitkering. Het pensioen dat u opbouwt via uw (vorige) werkgever(s) kunt u hierbij optellen. Ook na uw 67ste wilt u vast nog leuke dingen ondernemen, laat u dus niet verrassen door een pensioentekort. Wij berekenen graag voor u of er bij u sprake is van een pensioentekort en kunnen u adviseren hoe u dit tekort kunt opvullen.

Wanneer u pensioen niet ondergebracht is bij een pensioenfonds of wanneer een aanvullend pensioen wenselijk is zijn er veel mogelijkheden om uw pensioen te regelen of aan te vullen. Dit betekent naast veel vrijheid ook veel keuzes maken. Felixx.® helpt u bij het maken van deze keuzes en bij de uiteindelijke selectie van de pensioenoplossing die bij u past.

U kunt hierbij denken aan:

  • het organiseren van pensioenopbouw in eigen beheer of bij een verzekeraar
  • het berekenen van uw jaarruimte
  • het kiezen van de juiste levensloopregeling
  • de overstap naar een ander pensioenfonds

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Het Elswout Zorgeloospakket

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.