023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Zakelijke rechtsbijstandverzekering

Of u nu zzp’er of eigenaar van een groot bedrijf met veel werknemers bent, het is altijd verstandig om goed na te denken over welke juridische risico’s u mogelijk loopt met uw bedrijf. Vervolgens kunt u de overweging maken om u hiertegen te verzekeren.

Een rechtsbijstandverzekering kost uiteraard niet voor iedere onderneming hetzelfde

Hoeveel premie u voor uw bedrijf moet betalen hangt af van een aantal factoren. Zo is de grootte van uw bedrijf, het aantal werknemers dat u in dienst heeft en de hoogte van de omzet van belang. Maar ook het aantal transacties dat jaarlijks wordt verricht en de aard van uw onderneming speelt een rol.

Advies is maatwerk

Iedere onderneming is uniek en een goed advies dient te allen tijde maatwerk te zijn. Laat u dan ook adviseren door een onafhankelijke adviseur, bij het maken van uw keuze.

Checklist zakelijke rechtsbijstandverzekering

Er bestaan veel verschillende rechtsbijstand verzekeringen. Bent u van plan om een zakelijke rechtsbijstandverzekering af te sluiten, is het verstandig om eerst goed te bekijken naar welke dekking u op zoek bent. Elswout hanteert hiervoor een handige checklist die u kan helpen bij het vaststellen van de gewenste dekking. Wanneer u uw antwoorden met ons deelt kunnen wij u snel en adequaat een passende verzekering bieden.

Gerelateerde verzekeringen

Als ondernemer wilt u graag in staat zijn en blijven om de groei en het succes van uw onderneming continu mee te maken. U wilt er zeker van zijn dat alles goed geregeld is met betrekking tot:

Uw verzekeringen voordeliger in één Zorgeloospakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Ondernemers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Ondernemers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.