023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Doorlopende reisverzekering

Gaat u regelmatig met vakantie of reist u vaak? Is de reisverzekering er wel eens bij ingeschoten? De ene reisverzekering is de andere niet en op de momenten dat u er al één afsluit ontbreekt vaak de rust om hier goed naar te kijken. Reden te meer om een keer na te denken over een doorlopende reisverzekering.

Waarom zou u een reisverzekering afsluiten?

Vooral wanneer u buiten Nederland op vakantie gaat, kunt u tegen onverwachte kosten aanlopen die niet vergoed worden door andere verzekeringen. Bijvoorbeeld als uw bagage wordt gestolen, u bepaalde medische kosten maakt of u uw reis geheel of gedeeltelijk moet annuleren. De kosten kunnen dan hoog oplopen.

Niet alleen in het buitenland maar ook tijdens een weekendje weg in Nederland kan een reisverzekering verstandig zijn. Niet ieder inboedelverzekering heeft namelijk een buitenshuis-dekking?

Wat vergoedt een reisverzekering?

De meeste reisverzekeringen kennen een bepaalde standaarddekking en werken met aanvullende dekkingen voor bepaalde bestemmingen of activiteiten. Meestal zijn de bagage, medische kosten en hulpverlening standaard inbegrepen. Maar zaken als annulering, wintersport, risicosport, huur van vervoersmiddelen dienen vaak extra te worden bijverzekerd. Bedenk dus welke extra dekking voor u relevant is.

Is een doorlopende reisverzekering niet onnodig duur?

Bij een normale, kortlopende reisverzekering verzeker u zich voor de duur van één vakantie. Hoewel je anders zou denken is een kortlopende reisverzekering in verhouding duurder dan een doorlopende reisverzekering. Gaat u vaker dan één keer met vakantie dan is het vrijwel altijd goedkoper om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Bij een dergelijke verzekering bent u het hele jaar door goed verzekerd. Ook voor uw uitstapjes in Nederland.

Wij bieden u graag een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Elswout Zorgeloospakket Particulieren

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Particulieren. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Des te meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Particulieren, des te hoger uw korting.

Als particulier…

wilt u zelf ook de rust dat het allemaal goed geregeld is.Het liefst regelt u dit op één plek zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken:

Het Elswout Zorgeloospakket

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.