023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Kortlopende reisverzekering

Wat is een kortlopende reisverzekering?

De belangrijkste reden om een kortlopende reisverzekering af te sluiten is hulp die u krijgt als er iets gebeurt in het buitenland. U kunt bijvoorbeeld ziek worden, dan helpt de alarmcentrale om een betrouwbare arts of ziekenhuis te vinden. Er kan ook een langer verblijf of juist een vervroegde terugkeer naar huis geregeld worden als dat nodig is. De reisverzekering dekt dan deze kosten en neem daarnaast ook alle zorg uit handen.

Waarom een kortlopende reisverzekering?

Een kortlopende reisverzekering kunt u afsluiten als u niet vaak op vakantie gaat. Het is dan voordeliger om alleen uw reis te verzekeren dan een doorlopende reisverzekering af te sluiten. Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Je betaalt alleen voor de dagen dat je echt op reis bent en de verzekering stopt daarna vanzelf. Zo gaat u zorgeloos op vakantie.

Aanvullende dekkingen

Het is handig om aanvullende dekkingen bij uw reisverzekering toe te voegen. De aanvullende dekkingen die u kunt meeverzekeren zijn:

  • Medische kosten
  • Bagage
  • SOS Autohulp of Pechhulp
  • Bijzondere sporten
  • Ongevallen dekking
  • Annuleringsverzekering
Dekking medische kosten

Ongeacht waar u naartoe gaat is de dekking medische kosten een aanrader. In sommige landen is de medische zorg duurder dan in Nederland. Een reisverzekering vergoedt altijd de kostprijs van medisch noodzakelijke behandelingen en dus ook kosten die door de zorgverzekering niet vergoed worden. Daarnaast vergoedt de dekking Medische kosten ook het verplicht Eigen Risico van de zorgverzekering.

Dekking bagage

U kunt uw bagage verzekeren voor verschillende bedragen. De dekking is vooral aan te raden als u reist met waardevolle spullen zoals laptops, ipads of camera’s.

Dekking SOS Autohulp of Pechhulp

Als u met de auto op vakantie gaat is deze dekking erg handig. Door een Pechhulp verzekering (met Europadekking) af te sluiten, of de dekking SOS Autohulp aan de reisverzekering toe te voegen heeft u die extra zekerheid als de auto het bijvoorbeeld onverwachts niet meer doet.

Dekking bijzondere sporten

De dekking Bijzondere sporten is aan te raden als u bijzondere sporten tijdens uw vakantie gaat beoefenen. Dit is namelijk niet standaard verzekerd. Bij bijzondere sporten kunt u bijvoorbeeld denken aan bergbeklimmen, bungeejumpen en parachutespringen.

Ongevallen dekking

De ongevallen dekking zorgt voor een uitkering bij blijvende invaliditeit of overlijden ten gevolge van een ongeval tijdens de vakantie.

Annuleringsverzekering

Deze dekking kunt u bij de kortlopende reisverzekering tot 7 dagen na het boeken van uw reis afsluiten. Alle gemaakte kosten van uw reis zijn gedekt als u moet annuleren ten gevolge van ziekte of overlijden van familie (eerste graad).

Elswout Zorgeloospakket Particulieren

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Particulieren. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Des te meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Particulieren, des te hoger uw korting.

Het Elswout Zorgeloospakket

Bel direct: 

023 751 00 00

Offerte aanvragen

Een offerte aanvragen betekent dat u van ons als onafhankelijk adviseur niet één maar meerdere offertes ontvangt. Vergeet niet om het bij de aanvraag melden wanneer u al meerdere polissen bij ons heeft. Dit in verband met de mogelijke voordelen van het Zorgeloos pakket voor particulieren.

Als particulier…

wilt u zelf ook de rust dat het allemaal goed geregeld is.Het liefst regelt u dit op één plek zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken:

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.