023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Uitvaartverzekering

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, bijvoorbeeld de werkzaamheden van de uitvaartverzorger, de catering en de kist. Door een uitvaartverzekering af te sluiten worden de nabestaanden niet belast met financiële en organisatorische rompslomp. Dat geeft rust.

Een uitvaartverzekering keert altijd uit. Dat maakt een uitvaartverzekering uniek ten opzichte van andere verzekeringen. Onmisbaar is het maken van een goede vergelijking tussen de verschillende uitvaartverzekeraars, soorten verzekeringen en voorwaarden. Uiteraard kunnen wij u daarbij helpen.

Waarom een uitvaartverzekering?

De kosten van een uitvaart kunnen behoorlijk oplopen. Een gemiddelde crematie kost tegenwoordig ongeveer € 8.000,- en een begrafenis zelfs € 11.000,- . Uw wilt niet dat uw nabestaanden zich op dat moment zorgen moeten maken over de financiering van uw uitvaart. Wanneer u zorgt voor een uitvaartverzekering waarbij er voldoende kapitaal aanwezig is neemt u een belangrijke zorg uit handen van uw nabestaanden. In tegenstelling tot spaargeld kunt u niet in de verleiding komen om uw geld aan een ander doel te besteden, het kapitaal staat namelijk vast voor het specifieke doel. Daarnaast is het een goed moment om vast te leggen wat uw wensen zijn met betrekking tot uw uitvaart.

Elswout Zorgeloospakket Particulieren

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Particulieren. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Des te meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Particulieren, des te hoger uw korting.

Het Elswout Zorgeloospakket

Bel direct: 

023 751 00 00

Als particulier…

wilt u zelf ook de rust dat het allemaal goed geregeld is.Het liefst regelt u dit op één plek zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor alles waar u zich geen zorgen over wilt maken:

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.