023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Ja, ik heb interesse

Velden met een * zijn verplicht

ANW-Gatverzekering

De ANW, de Algemene Nabestaandenwet beperkt het recht op een nabestaandenuitkering aanzienlijk. Een situatie die uw werknemers kan raken. Alleen in bepaalde gevallen is er nog recht op een uitkering en die is minimaal. Zo gaat een nabestaande met kinderen er al gauw duizenden euro’s per jaar op achteruit. Veel werkgevers verzekeren hun medewerkers voor dit risico. Begrijpelijk, want de financiële risico’s zijn groot geworden. Daarom willen wij u wijzen op de mogelijkheid om uw werknemers collectief via uw bedrijf te verzekeren. Het hoeft u geen cent te kosten, maar uw medewerkers zijn wel een stuk goedkoper uit.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

U werkt als werkgever het liefst met gemotiveerd personeel dat productief is en nauwelijks verzuimt. Om dit te stimuleren biedt u een zo compleet mogelijk pakket van personeelsverzekeringen:

Het Elswout Zorgeloospakket

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Werkgevers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Werkgevers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.