023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Ja, ik heb interesse

Velden met een * zijn verplicht

WGA-Verzekering Eigen Risico

U kunt op uw WGA-lasten besparen door uit het publieke bestel te treden en eigenrisicodrager te worden voor de WGA. Door uit het publieke bestel te treden betaalt u geen gedifferentieerde WGA-premie aan het UWV. In plaats daarvan betaalt u premie aan een verzekeringsmaatschappij. Op die manier bent u voordeliger verzekerd voor hetzelfde risico. Uittreden is in elk geval aantrekkelijk als er binnen uw bedrijf geen arbeidsongeschikten zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

U werkt als werkgever het liefst met gemotiveerd personeel dat productief is en nauwelijks verzuimt. Om dit te stimuleren biedt u een zo compleet mogelijk pakket van personeelsverzekeringen:

Het Elswout Zorgeloospakket

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Werkgevers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Werkgevers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.