023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Ja, ik heb interesse

Velden met een * zijn verplicht

Ziekengeldverzekering

Als werkgever kunt u altijd te maken krijgen met zieke werknemers. Een zieke werknemer brengt vaak extra kosten met zich mee. Denk maar aan vervangings- of reïntegratiekosten of aan een verlaging van de productiviteit. Daarnaast bent u verplicht om minimaal 70% van het salaris door te betalen gedurende de eerste twee ziektejaren.

Naast de financiële gevolgen heeft u ook te maken met wettelijke verplichtingen. De Wet verbetering Poortwachter eist van u een actieve opstelling om instroom in de WIA te voorkomen. U bent verplicht uw werknemer in het arbeidsproces te houden en hen passend werk aan te bieden. Een goede verzuimverzekering ondersteunt u in het proces om een zieke werknemer aan het werk te houden. Daarnaast weet u zeker dat u altijd voldoet aan de wettelijke verplichtingen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

U werkt als werkgever het liefst met gemotiveerd personeel dat productief is en nauwelijks verzuimt. Om dit te stimuleren biedt u een zo compleet mogelijk pakket van personeelsverzekeringen:

Het Elswout Zorgeloospakket

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Werkgevers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Werkgevers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.