023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Ja, ik heb interesse

Velden met een * zijn verplicht

Ziektekostenverzekering

Diverse verzekeringsmaatschappijen bieden een collectief ziektekostencontract aan voor werkgevers. Met een collectieve ziektekostenverzekering heeft een verzekering met een scherpe premie en uitgebreide dekking in handen. Hiernaast heeft u ook een instrument om verzuim gericht terug te dringen. Een collectieve ziektekostenverzekering voor uw medewerkers kost u, als werkgever, niets. Het levert u zelfs voordeel op. Verzekeringsmaatschappijen hebben speciale afdelingen om uw medewerkers te adviseren over gezondheid, ziekte en preventie. Tevens bemiddelen zij intensief bij wachtlijsten, zodat de behandeling van zieke werknemers niet onnodig lang wordt uitgesteld.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Gerelateerde verzekeringen

U werkt als werkgever het liefst met gemotiveerd personeel dat productief is en nauwelijks verzuimt. Om dit te stimuleren biedt u een zo compleet mogelijk pakket van personeelsverzekeringen:

Het Elswout Zorgeloospakket

Uw verzekeringen voordeliger in één pakket!

Een verzekering afsluiten is niet moeilijk. Het overzicht houden vraagt wel enige aandacht. Daarom hebben wij een pakket ontwikkeld waarin u al uw verzekeringen kunt onderbrengen: het Elswout Zorgeloospakket Werkgevers. Een aantal voordelen op een rij:

  • Aantrekkelijke korting oplopend tot 12%
  • Geen premietoeslag bij maandbetaling
  • Snelle en soepele schadevergoeding
  • Eén aanspreekpunt: de Elswout AssurantieGroep

Hoe meer rubieken u opneemt in uw Elswout Zorgeloospakket Werkgevers, hoe hoger uw korting. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.