023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Na lang zoeken een veilige manier van mailen gevonden!

Bent u klant bij Elswout, dan bent u gewend dat wij alle documenten met betrekking tot uw verzekeringspakket per post versturen. Hierin willen wij stap voor stap verandering gaan aanbrengen. Het is al lang onze wens geweest om de documenten niet meer via de post te versturen. vooral vanuit milieuoogpunt. De laatste maanden zijn wij daarom druk geweest met het vinden van een oplossing hiervoor. Deze oplossing hebben we gevonden in Secumail. Het gebruik van Secumail garandeert dat alle e-mails die wij versturen via een beveiligde verbinding worden verzonden. Hierdoor is het veilig om documenten per email te versturen.

Wat gaat dit voor u betekenen?

In de komende periode willen wij een eerste stap gaan zetten door het per e-mail verzenden van de prolongatiefacturen, verzekeringsbewijzen etc. Ook eventuele betalingsherinneringen gaan wij per email verzenden. In een later stadium zult u ook uw polisbladen per email ontvangen.

Wat heeft u er al van gemerkt?

1. Wij hebben u een brief gestuurd.

Deze brief is een aankondiging dat uw documenten voortaan per e-mail naar u worden toegezonden. Mochten wij nog niet beschikken over uw e-mailadres dan staat dit ook in de brief aangegeven.

2. Wij hebben u een testmail toegezonden.

Als er een e-mailadres bij ons bekend is hebben wij u een testmail verstuurd waarin de verzekeringsmethodes nogmaals worden aangekondigd. Als u deze email heeft ontvangen kunt u er gerust op zijn dat uw gegevens juist staan ingesteld en hoeft u verder geen actie te ondernemen.

Heeft u er nog niks van gemerkt?

Heeft u de brief en/of testmail niet ontvangen, laat dit ons dan weten via een e-mail aan debiteuren@elswoutgroep.nl. Wilt u de documenten toch liever per post ontvangen, geef dit dan ook aan met een email naar bovengenoemd e-mailadres. Uiteraard kunt u ons ook bereiken op 023 – 751 00 00.

George Linck

George Linck

Partner & zakelijk schadeadviseur

George is vanaf 1989 werkzaam in de branche. Begonnen als accountmanager schade bij een verzekeraar en vanaf oktober 1998 gestart bij Vischjager AssurantieGroep (rechtsvoorganger van Elswout). In 2002 is hij George mede-eigenaar geworden van Elswout Assurantiegroep. Het leukste aan zijn functie vindt hij het contact met en adviseren van klanten. Ook het ondernemerschap en contact met andere ondernemers vindt George erg leuk. Buiten mijn werk geniet hij van zelf sporten en de sport van mijn kinderen.