023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Ja, ik heb interesse

Velden met een * zijn verplicht
Het Elswout Zorgeloospakket

Evenementenverzekering (sport en entertainment)

“Wie niet streeft naar de top, zal nooit het sterrendom bereiken”

Dat zelfde streven, diezelfde wil tot winnen, die zo karakteristiek is in de Sport en het Entertainment, heeft Elswout Assurantie Groep gemaakt tot wat zij is. Geen generalist, maar een specialist. Meedenkend over – en niet zelden het initiatief nemend tot – het ontwikkelen van nieuwe verzekeringsvormen.

Voor bijna elk denkbaar risico binnen de sport- en entertainment branches bieden wij een oplossing. Deze “Special Products” van Elswout Assurantie Groep zijn o.a.:

Onkosten verzekering voor opleidingen cursussen

De Onkosten Verzekering voor Opleidingen en Cursussen dekt de schade die de klant/cursist lijdt als de opleiding/cursus (bv. tennisopleiding) geheel of gedeeltelijk geannuleerd moet worden als gevolg van een ziekte, ongeval of overlijden.

Evenementenverzekering

Hoe goed u de organisatie van uw evenement ook voor elkaar heeft, er kan altijd iets misgaan. De evenementenverzekering is de oplossing voor financiële risico’s bij het organiseren van een evenement. U kunt zich verzekeren voor o.a. de volgende risico’s:

  • Onkosten
  • Extreem weer
  • Aansprakelijkheid
  • Materiaal

Terreurdekking

Op de buitenlandse verzekeringsmarkt hebben wij een dekkingscapaciteit gecreëerd voor het verzekeren van het risico van terrorisme dreiging als gevolg waarvan evenementen (sport en entertainment) eventueel geen doorgang zouden kunnen vinden.

Non-appearance verzekering

De Non-appearance verzekering dekt de schade die wordt geleden door het niet verschijnen van één of meer van de verzekerde personen als gevolg van bijvoorbeeld ziekte, ongeval of overlijden.

Beroepsongeschiktheidsverzekering

(sporters, artiesten, fotomodellen, scheidsrechters, tandartsen e.a.)

Deze verzekering dekt het risico dat het op de polis vermelde beroep niet meer kan worden uitgeoefend als gevolg van ziekte en/of ongeval. Het is mogelijk een tijdelijke uitkering te verzekeren (TTD/Temporary Total Disablement) of een uitkering bij totale beroepsongeschiktheid (PTD/Permanent Total Disablement).

Wij bieden u graag een passende oplossing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op.

Misschien nog andere vragen?

Neem contact met ons op, wij helpen u graag.