023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Lidmaatschap en registraties

Ons kantoor is bij verschillende organisaties geregistreerd. De belangrijkste zijn:

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De AFM houdt krachtens de wet toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van onder meer financiële adviseurs. Ons kantoor is bij de AFM geregistreerd onder nummer 12005917. Het register van vergunninghouders kunt u raadplegen op www.afm.nl.

De branchevereniging van onafhankelijk financieel adviseurs (Adfiz)

Ons kantoor is lid van de NVA. De NVA is een branchevereniging voor onafhankelijke financiële en assurantieadviseurs. De bij NVA aangesloten leden zijn onafhankelijk en vrij in de keuze van producten en aanbieders.

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid)

Wij doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar mocht u toch een klacht over onze dienstverlening hebben en wij komen er samen niet uit, dan kunt u zich wenden tot het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, een onafhankelijke stichting die uw klacht kan beoordelen. Ons aansluitnummer bij de Kifid is 300.003150.

Kamer van Koophandel

In de handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij geregistreerd onder nummer 71992960. Ons kantoor is ingeschreven bij de AFM. Op basis hiervan mogen wij adviseren en bemiddelen in financiële producten en diensten van diverse aanbieders. Hierna leest u op welke gebieden wij u van dienst kunnen en mogen zijn.

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag horen wat wij voor u kunnen betekenen.