023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Nieuws:

Verzekeringen tijdens Coronatijd

Wat u moet weten over uw verzekering in deze Coronatijd

Mogelijk heeft u de afgelopen maanden andere bedrijfsactiviteiten gevoerd door de Coronacrisis. Was dit een succes en blijft u zich onder andere richten op deze bedrijfsactiviteiten? Heeft u wel gedacht aan uw verzekeringen? En… Welke verzekering verdient juist nu uw aandacht?

Autoverzekering

Autoverzekering? Wijze raad is halve daad!

Wie een auto bezit, is verplicht een WA-verzekering af te sluiten. De dekking van de autoverzekering kan verschillen. Belangrijk… De naam waarop het kenteken van de auto staat, moet wel overeenkomen met de naam van de verzekerde. Zet uw auto dus niet op de naam van uw broer, terwijl u zelf de verzekerde bent…

Serviceabonnement

Het nut van een serviceabonnement

Na het afsluiten van bijvoorbeeld een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalt u een netto premie. Maar daarna… Wat als uw inkomen tussentijds verandert? En… Wat als de wetgeving tussentijds wordt aangepast? U heeft in dat geval opnieuw advies nodig! Hiervoor sluit u ook een serviceabonnement bij ons af. Wat kunt u van ons verwachten en wat is het nut van zo’n serviceabonnement?

Cybercriminaliteit

Cybercriminaliteit neemt toe door het aantal thuiswerkers

Veel van de Nederlandse werknemers werken op dit moment thuis in verband met het Coronavirus. Dit is mogelijk doordat de werknemers vanuit huis inloggen op het netwerk van de werkgever. Helaas neemt hierdoor de cybercriminaliteit ook toe. Lees hier hoe u het risico kunt beperken.

Verlengde betalingstermijn

Verlengde betalingstermijn bij liquiditeitskrapte door het Coronavirus

Heel Nederland wordt op dit moment zowel persoonlijk als zakelijk geconfronteerd met de gevolgen van het Coronavirus. Tot onze spijt zien wij dat het verplicht tijdelijk sluiten van ondernemingen leidt tot inkomstenverlies en liquiditeitskrapte. Heeft u uw zakelijke verzekeringen afgesloten via Elswout? Wij kunnen u dan helpen!

Felixx.online Nieuwsbrief

De Felixx.® Groep, waar Elswout onderdeel van is, verstuurd maandelijks een nieuwsbrief over ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. Pensioen, verzekerde arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en HR problematiek zijn de onderwerpen waarover wij u hiermee up-to-date proberen te houden.

Categorieën

Alle berichten

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag de mogelijkheden bespreken.

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 023 - 751 00 00. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Elswoutgroep