023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Nieuws:

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering. Dekking of niet?

De vakantieperiode nadert. Het is dit jaar anders dan dat wij gewend zijn. Voor de Coronacrisis, zijn er veel reizen geboekt die geannuleerd zijn. Misschien is uw reis nog niet geannuleerd, maar twijfelt u of u wel moet gaan. Hoogstwaarschijnlijk bent u al van het één en ander op de hoogte. Op het gebied van verzekeringen hebben wij toch nog een aantal zaken voor u onder elkaar gezet. Let wel: Iedere verzekeringsmaatschappij kan andere voorwaarden hanteren voor een reisverzekering. De onderstaande stappen zijn daarom slechts een leidraad.

E-bikes

Maakt u zakelijk gebruik van e-bikes?

Maaltijden bezorgen op de fiets. Met name e-bikes (fiets met trapondersteuning) zijn razend populair ten koste van de scooter. Een trend die al een tijd aan de gang is. Wat zijn eigenlijk de voordelen en hoe regelt u een verzekering? In dit artikel gaan wij daar dieper op in.

Verzekeringen tijdens Coronatijd

Wat u moet weten over uw verzekering in deze Coronatijd

Mogelijk heeft u de afgelopen maanden andere bedrijfsactiviteiten gevoerd door de Coronacrisis. Was dit een succes en blijft u zich onder andere richten op deze bedrijfsactiviteiten? Heeft u wel gedacht aan uw verzekeringen? En… Welke verzekering verdient juist nu uw aandacht?

Autoverzekering

Autoverzekering? Wijze raad is halve daad!

Wie een auto bezit, is verplicht een WA-verzekering af te sluiten. De dekking van de autoverzekering kan verschillen. Belangrijk… De naam waarop het kenteken van de auto staat, moet wel overeenkomen met de naam van de verzekerde. Zet uw auto dus niet op de naam van uw broer, terwijl u zelf de verzekerde bent…

Serviceabonnement

Het nut van een serviceabonnement

Na het afsluiten van bijvoorbeeld een overlijdensrisico- of arbeidsongeschiktheidsverzekering betaalt u een netto premie. Maar daarna… Wat als uw inkomen tussentijds verandert? En… Wat als de wetgeving tussentijds wordt aangepast? U heeft in dat geval opnieuw advies nodig! Hiervoor sluit u ook een serviceabonnement bij ons af. Wat kunt u van ons verwachten en wat is het nut van zo’n serviceabonnement?

Felixx.online Nieuwsbrief

De Felixx.® Groep, waar Elswout onderdeel van is, verstuurd maandelijks een nieuwsbrief over ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. Pensioen, verzekerde arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en HR problematiek zijn de onderwerpen waarover wij u hiermee up-to-date proberen te houden.

Categorieën

Alle berichten

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag de mogelijkheden bespreken.