023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Nieuws:

Zorgverzekeringen

De invloed van Prinsjesdag op uw zorgverzekering

Op Prinsjesdag worden door de regering de plannen voor het komende jaar bekend gemaakt. Volgens de berekeningen gaat iedereen er in 2021 een beetje op vooruit. In dit artikel leest u welke invloed Prinsjesdag heeft op uw zorgverzekering. Wilt u alle plannen van de regering lezen? Wij verwijzen u graag door naar de website van de Rijksoverheid.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) is een complexe verzekering waarbij advies en maatwerk zeer belangrijk is. Als u een AOV wilt afsluiten is een goede voorbereiding op het eerste adviesgesprek zeer belangrijk. Hoe gaat dat eigenlijk en hoe komt u tot de juiste keuzes?

Reisverzekering

Doorlopende reisverzekering. Dekking of niet?

De vakantieperiode nadert. Het is dit jaar anders dan dat wij gewend zijn. Voor de Coronacrisis, zijn er veel reizen geboekt die geannuleerd zijn. Misschien is uw reis nog niet geannuleerd, maar twijfelt u of u wel moet gaan. Hoogstwaarschijnlijk bent u al van het één en ander op de hoogte. Op het gebied van verzekeringen hebben wij toch nog een aantal zaken voor u onder elkaar gezet. Let wel: Iedere verzekeringsmaatschappij kan andere voorwaarden hanteren voor een reisverzekering. De onderstaande stappen zijn daarom slechts een leidraad.

E-bikes

Maakt u zakelijk gebruik van e-bikes?

Maaltijden bezorgen op de fiets. Met name e-bikes (fiets met trapondersteuning) zijn razend populair ten koste van de scooter. Een trend die al een tijd aan de gang is. Wat zijn eigenlijk de voordelen en hoe regelt u een verzekering? In dit artikel gaan wij daar dieper op in.

Autoverzekering

Autoverzekering? Wijze raad is halve daad!

Wie een auto bezit, is verplicht een WA-verzekering af te sluiten. De dekking van de autoverzekering kan verschillen. Belangrijk… De naam waarop het kenteken van de auto staat, moet wel overeenkomen met de naam van de verzekerde. Zet uw auto dus niet op de naam van uw broer, terwijl u zelf de verzekerde bent…

Felixx.online Nieuwsbrief

De Felixx.® Groep, waar Elswout onderdeel van is, verstuurd maandelijks een nieuwsbrief over ontwikkelingen op het gebied van risicomanagement. Pensioen, verzekerde arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en HR problematiek zijn de onderwerpen waarover wij u hiermee up-to-date proberen te houden.

Categorieën

Alle berichten

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag de mogelijkheden bespreken.