023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Nieuws:

Autoschade voorkomen

Autoschade voorkomen met deze praktische tips

Om met een motorrijtuig aan het verkeer deel te mogen nemen, dient u een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. In dit geval bent u gedekt indien u autoschade heeft gemaakt of zelf autoschade heeft. Echter, schade met uw auto voorkomen of de kans op schade beperken is natuurlijk nog beter.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid sport- en spelsituaties stelt hogere eisen dan daarbuiten

Wat als u schade ondervindt door blessures of letsel die u oploopt tijdens de beoefening van uw sport? Wie er daarvoor aansprakelijk? In het aansprakelijkheidsrecht nemen sport en spel wat dat betreft een bijzondere plaats in.

Groene kaart

Moet de Groene Kaart mee op vakantie of niet?

De vakantie komt eraan. Dit betekent er ook weer met de auto op pad wordt gegaan. Met de groene kaart toont u aan dat de auto verzekerd is. Maar moet die groene kaart altijd verplicht mee?

Zorgeloospakket Werkgevers

Zorgeloospakket Werkgevers is vernieuwd

Voor ondernemers die zich op het vlak van verzekeringen zorgeloos willen voelen is Elswout AssurantieGroep al meer dan 20 jaar de partij die ervoor zorgt dat zij zich kunnen focussen op het ondernemen zelf. Voor iedere stap in de ontwikkeling van het...
Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering: Schade maken met geleende spullen?

U vraagt iemand om u bij een verbouwing te helpen met iets dat de persoon al langere tijd van een derde persoon te leen heeft. Hoe zit het dan met de aansprakelijkheid en dekt uw aansprakelijkheidsverzekering de veroorzaakte schade? Verschillende vormen...

Categorieën

Alle berichten

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag de mogelijkheden bespreken.