023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Nieuws:

Koningsland - samenwerking

Samenwerking met Koningsland & Partners

Met trots kunnen wij mededelen dat wij vanaf 1 januari 2020 een samenwerkingsverband zijn aangegaan met het Amsterdams verzekeringskantoor Koningsland & Partners. Koningsland & Partners richt zich net als Elswout AssurantieGroep op het zo goed mogelijk en persoonlijk adviseren van zowel haar particuliere als zakelijke klanten op het gebied van verzekeringen om zo al haar relaties volledig te kunnen ontzorgen.

Schade voorkomen

Schade voorkomen in en rond uw huis

Schade kan u duur komen te staan, hoe goed u ook verzekerd bent. Dat komt omdat schade die u zelf kunt voorkomen meestal niet meeverzekerd is. Dat is zonde natuurlijk! Echter, er zijn dingen die u kunt ondernemen om schade door water, brand, storm of vrieskou te voorkomen of te verminderen. Met deze tips bent u goed voorbereid!

Zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen in 2020…

Zoals elk jaar maakt de regering in september haar plannen voor het volgende jaar bekend. In dit artikel willen wij u graag de wijzigingen omtrent de zorgverzekeringen in Nederland uitlichten. Wat zijn precies de wijzigingen in de zorgverzekeringen?

Autoschade voorkomen

Autoschade voorkomen met deze praktische tips

Om met een motorrijtuig aan het verkeer deel te mogen nemen, dient u een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. In dit geval bent u gedekt indien u autoschade heeft gemaakt of zelf autoschade heeft. Echter, schade met uw auto voorkomen of de kans op schade beperken is natuurlijk nog beter.

Aansprakelijkheid

Aansprakelijkheid sport- en spelsituaties stelt hogere eisen dan daarbuiten

Wat als u schade ondervindt door blessures of letsel die u oploopt tijdens de beoefening van uw sport? Wie er daarvoor aansprakelijk? In het aansprakelijkheidsrecht nemen sport en spel wat dat betreft een bijzondere plaats in.

Categorieën

Alle berichten

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag de mogelijkheden bespreken.