023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Voor ondernemers die zich op het vlak van verzekeringen zorgeloos willen voelen is Elswout AssurantieGroep al meer dan 20 jaar de partij die ervoor zorgt dat zij zich kunnen focussen op het ondernemen zelf. Voor iedere stap in de ontwikkeling van het ondernemerschap bieden wij ‘Zorgeloos’ pakketten met de juiste dekking tegen de beste prijs.

Voor iedere fase in ondernemerschap

Voor de starter begint het met het Zorgeloospakket Ondernemers waarbinnen wij de benodigde verzekeringen voor deze fase gecombineerd aanbieden. Vanaf het moment dat er ook een eigen bedrijfspand of serieuze bedrijfsmiddelen in het spel komen bieden wij afgestemde combinaties aan binnen het Zorgeloospakket Bedrijfseigenaren.

Expertise van Felixx.Groep

Op het moment dat u personeel aan gaat nemen breekt de volgende fase aan: u wordt werkgever. Hiervoor boden wij al een pakket van verzekeringen aan maar dit is vernieuwd en uitgebreid. Doordat wij de expertise van de hele Felixx.Groep kunnen aanspreken bieden wij Elswout bedrijfsklanten die werkgever zijn nu ook de verzekering bieden van goed werkgeverschap aan. Dit terwijl zij zich zelf op hun core business kunnen focussen.

Goed werkgeverschap en regie op verzuim

Als werkgever moet u ervoor zorgen dat uw werknemers gezond en veilig kunnen werken en duurzaam inzetbaar blijven. Hier komen veel wettelijke verplichtingen bij kijken, zoals het opstellen van een risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E), het aanstellen van een preventiemedewerker en goede begeleiding van verzuimende werknemers naar werkhervatting. Denk bij het laatste aan de wettelijke verplichtingen vanuit de Wet verbetering Poortwachter (WvP).

Zorgeloospakket Werkgevers 2019 regelt dit!

Laat ons u nu alle financiële risico’s en operationele zorgen met betrekking tot ziekteverzuim van uw medewerkers uit handen nemen. Maak een afspraak met ondergetekende (023 – 751 00 00) of met één van de collega’s van Felixx.HR en wij leggen u uit hoe wij u de zorgen met betrekking tot goed werkgeverschap uit handen kunnen nemen.

George Linck

George Linck

Partner & zakelijk schadeadviseur

George is vanaf 1989 werkzaam in de branche. Begonnen als accountmanager schade bij een verzekeraar en vanaf oktober 1998 gestart bij Vischjager AssurantieGroep (rechtsvoorganger van Elswout). In 2002 is hij George mede-eigenaar geworden van Elswout Assurantiegroep. Het leukste aan zijn functie vindt hij het contact met en adviseren van klanten. Ook het ondernemerschap en contact met andere ondernemers vindt George erg leuk. Buiten mijn werk geniet hij van zelf sporten en de sport van mijn kinderen.