023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Wij zijn Elswout

Elswout AssurantieGroep is reeds meer dan 20 jaar actief als betrouwbare en sterke partner op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieel advies. Zowel voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Onafhankelijk advies

Omdat wij onze klanten graag een onafhankelijk advies willen bieden zijn wij tussenpersoon van diverse verzekeringsmaatschappijen en hebben tevens de beschikking over een zevental volmachten. Op deze manier kunnen wij voor u op zoek naar de verzekering, een hypotheek of een pensioen die het beste op uw persoonlijke situatie aansluit.

Zorgeloos goed verzekeren doen we het allerliefst!

Zorgeloos goed verzekerd ben je pas als je er echt bijna niet meer over hoeft na te denken. Slecht één naam onthouden, die van ons. Daarom zorgen wij voor een optimale dienstverlening aan onze relaties, dit gecombineerd met zo zorgeloos mogelijke pakketten.

 • Verzekeringen bedrijf 70%
 • Verzekeringen medewerkers 60%
 • Verzekeringen particulier (DGA) 60%
 • Evenementen verzekeringen 40%

Gedegen schade-afwikkeling

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor bewaking van de voortgang. U krijgt dus waar u recht op heeft.

Elswout is onderdeel van de Felixx.Groep

Elswout biedt, als onderdeel van de Felixx.groep, de zekerheid van onafhankelijk verzekeringen- en hypotheekadvies door op te treden als tussenpersoon van meerdere maatschappijen en de beschikking over zeven volmachten. De Felixx.Groep bestaat verder uit:

 • FELIXX.ONLINE
  Zorgt voor de zekerheid in uw processen rond de verzekerbare arbeidsvoorwaarden door dit efficiënt en online te automatiseren en daardoor kosten te besparen.
 • FELIXX.PENSIOEN
  De zekerheid van het beste pensioenadvies kan worden geboden doordat de experts van de felixxpensioen.nl continu blijven investeren in kennis voor zichzelf en voor anderen.
 • FELIXX.HR
  Felixx.HR kan u bij alle aspecten van goed en gedegen HR-management van dienst zijn. Wij stellen u graag onze jarenlange ervaring ter beschikking om uw HR-afdeling te ondersteunen.

Ons team:

George Linck

Partner & zakelijk schadeadviseur

George is vanaf 1989 werkzaam in de branche. Begonnen als Accountmanager Schade bij een verzekeraar en vanaf oktober 1998 gestart bij Vischjager AssurantieGroep (rechtsvoorganger van Elswout). In 2002 ben ik mede-eigenaar geworden. Het leukste in mijn functie is het contact met en adviseren van klanten. Ook het ondernemerschap en contact met andere ondernemers is erg leuk. Buiten mijn werk geniet ik van zelf sporten en sport van de kinderen.

 

Ronald Verkerk

Hoofd binnendienst

Ronald is in dienst bij Elswout sinds 1 januari 2014 en al vanaf september 1980 werkzaam in de verzekeringsbranche. Het leukste aan de functie is voor hem de veelzijdigheid en de mogelijkheid om mee te denken met de klant om tot het best mogelijke advies te komen of het beste product voor zijn situatie te vinden. Ondernemers en particulieren kiezen volgens Ronald voor Elswout vanwege enerzijds de deskundigheid en anderzijds de snelheid waarmee de klanten bediend worden. Naast zijn werk is Ronald actief en passief sporter.

 

Dinesh Harpal

Buitendienst medewerker

Dinesh is in 1994 begonnen als schadebehandelaar bij Turien & Co Assuradeuren. In 2003 is hij in die functie bij de firma Triodass Assuradeuren BV aangenomen. Dit volmacht-kantoor was destijds gehuisvest in het kantoorpand van Elswout AssurantieGroep. In de periode die volgde viel het hem op dat de commerciële buitendienstmedewerkers van Elswout interessante gesprekken voerde met de meest uiteenlopende klanten. Dit trok hem dusdanig aan dat hij in 2008 de overstap maakte en aan de slag ging als hypotheek en MKB adviseur bij Elswout. Door zijn eerder opgebouwde ervaring en kennis is het voor hem nu mogelijk om een klant optimaal te kunnen adviseren. Privé is Dinesh een liefhebber van muziek en speelt hij basgitaar in een band.

Joyce Obdam

Schadebehandelaar

Joyce is op haar 18e meteen in de verzekeringsbranche gaan werken. Zij is in 2008 lid van het Elswoutteam geworden. De meeste voldoening van haar werk heeft zij wanneer zij een schademelding volledig naar de tevredenheid van de klant heeft kunnen afwikkelen. De deskundigheid van het team in combinatie met het aanbod van verschillende verzekeringsmaatschappijen is volgens haar de reden dat klanten voor Elswout kiezen. Naast werken bij Elswout zingt zij in een amateurkoor en doet zij aan diverse sporten in de buitenlucht of in de sportschool.

Eveline Balk

Acceptant particulieren

Meteen na het verlaten van de middelbare school is Eveline begonnen in de verzekeringsbranche. In september 2001 is zij bij Elswout aan de slag gegaan. De diversiteit van de klanten en het contact met hen vindt zij het leukste aan haar werk. Het vermogen om duidelijkheid kunnen geven in de soms moeilijke materie van het verzekeringswezen is volgens haar de reden waarom klanten voor Elswout kiezen.

Mylène van der Hulst

Financieel medewerkster

De start van Mylène bij Elswout in februari 2003 was voor haar ook meteen de start in de verzekeringsbranche. Het afwisselende werk op financieel gebied spreekt haar erg aan. De klantvriendelijkheid van het team zorgt volgens haar voor een erg hoge “gunfactor” bij de klanten en mond tot mond reclame waardoor er steeds nieuwe bij komen. Naast het werk bij Elswout is zij graag bezig in en om haar huis en tuin, sport zij veel en is gek op alles wat met fotografie te maken heeft.

Mandy Tanahatoe

Acceptant particulieren

Mandy is in oktober 2003 bij Elswout in de verzekeringsbranche begonnen. Voor haar is het leukste aspect van het werk het contact met klanten en dat de werkzaamheden zeer afwisselend zijn. “We staan echt voor onze klanten” zegt ze als je haar vraagt waarom klanten kiezen voor Elswout. Haar vrije tijd brengt Mandy het liefst gezellig met de familie door.

Anne Verbon

Acceptant particulieren

Anne is al heel wat jaren werkzaam in de verzekeringsbranche. Zij werkt al geruime tijd bij Elswout waar het fijne teamgevoel en de afwisselende werkzaamheden maken dat ze daar met heel veel plezier werkt. Naast Elswout vindt ze heel veel dingen leuk, te veel om op te noemen.

Liesbeth van Heusden

Acceptant zakelijk

Al vanaf haar negentiende werkt Liesbeth in de verzekeringsbranche. Bij Elswout is zij het team komen versterken op 1 maart 2004. Het contact met klanten maar ook gezellige collega’s maken de functie al meer dan 12 jaar leuk. Juist door het persoonlijke contact en aandacht kiezen ondernemers voor Elswout. Sporten en dan vooral zwemmen, uit eten met vrienden of familie en culturele reizen zijn de zaken waar Liesbeth ook voor warm loopt.