023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Wij zijn Elswout

Elswout AssurantieGroep is reeds meer dan twintig jaar actief als betrouwbare en sterke partner op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieel advies. Zowel voor particulieren, bedrijven en instellingen.

Onafhankelijk advies

Omdat wij onze klanten graag een onafhankelijk advies willen bieden zijn wij tussenpersoon van diverse verzekeringsmaatschappijen en hebben tevens de beschikking over een zevental volmachten. Op deze manier kunnen wij voor u op zoek naar de verzekering, een hypotheek of een pensioen die het beste op uw persoonlijke situatie aansluit.

 

Zorgeloos goed verzekeren doen wij het allerliefst!

Zorgeloos goed verzekerd ben je pas als je er niet meer over hoeft na te denken. Slecht één naam onthouden, die van ons. Wij zorgen voor een optimale dienstverlening aan onze relaties in combinatie met onze zorgeloos goed verzekerd pakketten. 

 • Verzekeringen bedrijf 70% 70%
 • Verzekeringen medewerkers 60% 60%
 • Verzekeringen particulier (DGA) 60% 60%
 • Evenementen verzekeringen 40% 40%

Gedegen schadeafwikkeling

In geval van schade hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij komen op voor uw belangen en zorgen voor bewaking van de voortgang. U krijgt dus waar u recht op heeft.

Elswout is onderdeel van de Felixx.Groep

Elswout biedt, als onderdeel van de Felixx.Groep, de zekerheid van onafhankelijk verzekeringen- en hypotheekadvies. Dit doen wij door op te treden als tussenpersoon van meerdere maatschappijen en de beschikking over zeven volmachten. De Felixx.Groep bestaat verder uit:

 • Felixx.Online
  Zorgt voor de zekerheid in uw processen rond de verzekerbare arbeidsvoorwaarden door dit efficiënt en online te automatiseren en daardoor kosten te besparen.
 • Felixx.Pensioen
  De zekerheid van het beste pensioenadvies kan worden geboden doordat de experts van de felixxpensioen.nl continu blijven investeren in kennis voor zichzelf en voor anderen.
 • Felixx.HR
  Felixx.HR kan u bij alle aspecten van goed en gedegen HR-management van dienst zijn. Wij stellen u graag onze jarenlange ervaring ter beschikking om uw HR-afdeling te ondersteunen.

Ons team:

George Linck

George Linck

Partner & zakelijk schadeadviseur

George is vanaf 1989 werkzaam in de branche. Begonnen als accountmanager schade bij een verzekeraar en vanaf oktober 1998 gestart bij Vischjager AssurantieGroep (rechtsvoorganger van Elswout). In 2002 is hij George mede-eigenaar geworden van Elswout Assurantiegroep. Het leukste aan zijn functie vindt hij het contact met en adviseren van klanten. Ook het ondernemerschap en contact met andere ondernemers vindt George erg leuk. Buiten mijn werk geniet hij van zelf sporten en de sport van mijn kinderen.

Ronald Verkerk

Ronald Verkerk

Senior Acceptant schadeverzekeringen

Ronald is in dienst bij Elswout sinds 1 januari 2014 en al vanaf september 1980 werkzaam in de verzekeringsbranche. Het leukste aan de functie is voor hem de veelzijdigheid en de mogelijkheid om mee te denken met de klant om tot het best mogelijke advies te komen of het beste product voor zijn situatie te vinden. Ondernemers en particulieren kiezen volgens Ronald voor Elswout vanwege enerzijds de deskundigheid en anderzijds de snelheid waarmee de klanten bediend worden. Naast zijn werk is Ronald actief en passief sporter.

Eveline Balk

Eveline Balk

Administratief medewerkster / Telefoniste

Meteen na het verlaten van de middelbare school is Eveline begonnen in de verzekeringsbranche. In september 2001 is zij bij Elswout aan de slag gegaan. De diversiteit van de klanten en het contact met hen vindt zij het leukste aan haar werk. Het vermogen om duidelijkheid kunnen geven in de soms moeilijke materie van het verzekeringswezen is volgens haar de reden waarom klanten voor Elswout kiezen.

Joyce Obdam

Joyce Obdam

Schadebehandelaar

Joyce is op haar 18e meteen in de verzekeringsbranche gaan werken. Zij is in 2008 lid van het Elswoutteam geworden. De meeste voldoening van haar werk heeft zij wanneer zij een schademelding volledig naar de tevredenheid van de klant heeft kunnen afwikkelen. De deskundigheid van het team in combinatie met het aanbod van verschillende verzekeringsmaatschappijen is volgens haar de reden dat klanten voor Elswout kiezen. Naast werken bij Elswout zingt zij in een amateurkoor en doet zij aan diverse sporten in de buitenlucht of in de sportschool.

Mylène van der Hulst

Mylène van der Hulst

Financieel medewerkster

De start van Mylène bij Elswout in februari 2003 was voor haar ook meteen de start in de verzekeringsbranche. Het afwisselende werk op financieel gebied spreekt haar erg aan. De klantvriendelijkheid van het team zorgt volgens haar voor een erg hoge “gunfactor” bij de klanten en mond tot mond reclame waardoor er steeds nieuwe bij komen. Naast het werk bij Elswout is zij graag bezig in en om haar huis en tuin, sport zij veel en is gek op alles wat met fotografie te maken heeft.

Anne Verbon

Acceptant particulieren

Anne is al heel wat jaren werkzaam in de verzekeringsbranche. Zij werkt al geruime tijd bij Elswout waar het fijne teamgevoel en de afwisselende werkzaamheden maken dat ze daar met heel veel plezier werkt. Naast Elswout vindt ze heel veel dingen leuk, te veel om op te noemen.

Mandy Tanahatoe

Mandy Tanahatoe

Acceptant particulieren

Mandy is in oktober 2003 bij Elswout in de verzekeringsbranche begonnen. Voor haar is het leukste aspect van het werk het contact met klanten en dat de werkzaamheden zeer afwisselend zijn. “We staan echt voor onze klanten” zegt ze als je haar vraagt waarom klanten kiezen voor Elswout. Haar vrije tijd brengt Mandy het liefst gezellig met de familie door.

drs. Milco Poppe

drs. Milco Poppe

Marketing- en communicatiemedewerker

Milco is op 19 augustus 2019 begonnen bij Felixx.Groep als marketing- en communicatiemedewerker…
Lees verder…

Francisca Brand

Francisca Brand

Senior Acceptant zakelijk

Met 20 jaar ervaring bij verschillende assurantiekantoren in verschillende functies is Francisca sinds maart 2019 onderdeel geworden van het Elswout team. De passie van Francisca is om net even wat meer te doen dan de klant verwacht. Het opbouwen van een persoonlijke relatie vormt daarbij het fundament van haar werkwijze. Dit sluit naadloos aan bij waar Elswout Assurantiegroep voor staat.Haar vrije tijd brengt ze graag door met familie en vrienden. Lekker uit eten en dagjes weg. Maar ook de natuur in, uitwaaien op het strand of naar het bos.

Ook zorgeloos goed verzekerd zijn?

Neem contact met ons op, wij komen graag de mogelijkheden bespreken.