023 751 00 00 info@elswoutgroep.nl

Check uw reisverzekering

Gaat u nog op wintersport? Check dan goed uw verzekeringen. De skipassen, uw verblijf en het huren van de juiste spullen is al duur genoeg. U wilt niet onnodige hoge kosten hebben als er iets gebeurt op uw wintersportvakantie. Bij bijvoorbeeld een ongeval of diefstal tijdens uw vakantie.

Wintersportdekking

Wintersport valt vaak niet onder de reguliere dekking van uw doorlopende reisverzekering. Terwijl u tijdens wintersport juist meer risico loopt op een ongeluk. Als u een wintersport dekking afsluit bent u ook tijdens uw wintersportvakantie zorgeloos goed verzekerd. Onder de wintersportdekking vallen bijvoorbeeld:

  • een ongeval;
  • opname in een plaatselijk ziekenhuis;
  • vervoer van de piste en/of gipsvlucht naar huis;
  • eigen ski- en snowboarduitrusting;
  • in het buitenland gehuurde wintersportartikelen;
  • kosten van skipassen en skilessen als u daar door een ongeval of voortijdige terugkeer geen gebruik meer van kunt maken.

Dekking geneeskundige kosten

Ziekenhuiskosten in het buitenland worden tot de Nederlandse tarieven gedekt. Zodra de medische kosten die u in het buitenland maakt deze tarieven overschrijden, moet u het verschil zelf betalen. Dat kan een behoorlijk bedrag zijn. Wanneer er dringend hulp nodig is heeft u ook weinig te kiezen, en is de kans aanwezig dat u in een privékliniek terecht komt. Dit komt voor in landen als Zwitserland en Oostenrijk. Met de dekking geneeskundige kosten op uw doorlopende reisverzekering hoeft u het verschil tussen de Nederlandse tarieven en de gemaakte kosten niet terug te betalen.

Beide dekkingen kunt u tussentijds aan uw doorlopende reisverzekering toevoegen.

Kortlopende reisverzekering

Ook bij een kortlopende reisverzekering kunt u kiezen voor een wintersportdekking en een dekking voor geneeskundige kosten. Let er goed op dat u die meeverzekert als u op wintersport gaat.

Bent u benieuwd wat wij voor u kan betekenen, kijk op de pagina doorlopende reisverzekering of neem contact met ons op via 023 – 751 00 00.

Ronald Verkerk

Ronald Verkerk

Hoofd binnendienst

Ronald is in dienst bij Elswout sinds 1 januari 2014 en al vanaf september 1980 werkzaam in de verzekeringsbranche. Het leukste aan de functie is voor hem de veelzijdigheid en de mogelijkheid om mee te denken met de klant om tot het best mogelijke advies te komen of het beste product voor zijn situatie te vinden. Ondernemers en particulieren kiezen volgens Ronald voor Elswout vanwege enerzijds de deskundigheid en anderzijds de snelheid waarmee de klanten bediend worden. Naast zijn werk is Ronald actief en passief sporter.

Beste Relatie,

In verband met het Coronavirus kunt u de aankomende tijd het volgende van ons verwachten.

Fysieke afspraken en gesprekken

Met inachtneming van alle overheidsmaatregelen zullen wij vanaf 1 juni 2020 weer fysieke gesprekken/afspraken voeren met onze relaties.

Bereikbaarheid

Wij zijn telefonisch normaal bereikbaar op 023 - 751 00 00. U kunt ons ook per e-mail normaal bereiken.

Met vriendelijke groet,

Elswoutgroep